Palvelua rennolla, mutta ammattimaisella otteella kaikissa taksiliikenteen palveluissa.

henkilokuljetukset_tampere_orivesi

Henkilökuljetukset


Liikut sitten yksin tai porukassa, meiltä voit tilata laadukkaan ja luotettavan taksikuljetuksen 1-8 henkilön kuljetustarpeeseen milloin vain. Tarvittaessa toteutamme ryhmällesi räätälöidyn kuljetuksen reittisuunnitelmineen sekä aikatauluineen. Yhteistyöverkostomme kautta voimme toteuttaa kuljetustarpeesi myös suuremmalle porukalle.

Olemme Kelan (Kelataksi Pirkanmaa) sekä VPL ja SHL (Kuohke) -sopimuskumppani Pirkanmaan alueella. Mikäli sinulla on vakio-/tuttutaksioikeus, niin vain soitto meille riittää. Kuljettajamme hoitaa loput kuljetuksen tilaamisesta kuljetuksen suorittamiseen saakka. Vaikka sinulla ei olisi vakio-/tuttutaksioikeutta, niin kuljettajamme neuvovat mielellään kuljetukseen liittyvissä asioissa.

Suoritamme takseillamme myös koulukuljetuksia. Kaikissa autoissamme on Dräger -alkolukot sekä asianmukaiset koulukyytitunnukset.

invakuljetukset_pyoratuolikuljetukset_tampere_orivesi

Pyörätuolikuljetukset


Pyörätuolikuljetuksia suoritamme joka päivä - tämän teemme rutinoituneesti ja suurella sydämellä.

Autoissamme on laadukkaat ja tukevat kaksipilari-pyörätuolinostimet, joilla painavakin sähköpyörätuoli saadaan turvallisesti nostettua auton kyytiin. Nostimen korkeat laidat lisäävät turvallisuutta nostinta käytettäessä.

Tiloiltaan suuriin inva-autoihimme mahtuu samanaikaisesti kaksi pyörätuoliasiakasta pyörätuoleineen. Myös kahden sähköpyörätuolin kuljettaminen on mahdollista. Myös muut asiakkaan apuvälineet esim. suihkutuoli, rollaattori jne mahtuvat helposti kyytiin mukaan.

Kiinnitysliinat ja turvavyöt ovat standardin SFS-5912 vaatimat sekä asiakkaan turvavyöt löytyvät kummallekin pyörätuolipaikalle.

Suoritamme myös porrasvetoja. Portaikko ja pyörätuoli -yhdistelmä ei ole meille ongelma. Asiakas voi istua pyörätuolissa, kun vedämme pyörätuolin rappusia ylös ja laskemme alas. Vuosien kokemuksella toteutamme tämän luotettavasti ja turvallisesti.

paarikuljetukset_tampere_orivesi

Paarikuljetukset


Kiireettömiä potilassiirtoja suoritamme vankalla kokemuksella. Paareina käytämme uusia Pensi Rescuen Parensi -paareja.
Automme sekä paarit kiinnityksineen täyttävät Trafin suosituksen paariautojen erityismääräyksistä. (Trafi/18841/03.04.03/2013/)

Olemme Suomen Esteettömät ja Paaritaksit Ry:n jäsen. Voit tutustua yhdistyksemme toimintaan täällä.

tavarakuljetukset_tampere_orivesi

Tavarakuljetukset


Taksimme on nopea, helppo ja luotettava tapa tavarakuljetukselle.
Kuljettajamme noutaa paketin sovitusta paikasta ja vie sen suorinta reittiä sovittuun paikkaan.
Helppoa.