Palvelua rennolla, mutta ammattimaisella otteella kaikissa taksiliikenteen palveluissa.

henkilokuljetukset_tampere_orivesi

Henkilökuljetukset


Liikut sitten yksin tai porukassa, meiltä voit tilata laadukkaan ja luotettavan taksikuljetuksen 1-8 henkilön kuljetustarpeeseen milloin vain. Tarvittaessa toteutamme ryhmällesi räätälöidyn kuljetuksen reittisuunnitelmineen sekä aikatauluineen. Yhteistyöverkostomme kautta voimme toteuttaa kuljetustarpeesi myös suuremmalle porukalle.

Olemme KELA sekä VPL ja SHL (Kuohke) -sopimuskumppani Pirkanmaan alueella. Mikäli sinulla on tarve KELA tai VPL/SHL -kuljetukselle, niin vain soitto meille riittää. Ammattitaitoiset kuljettajamme hoitavat koko palveluketjun aina kyydin tilaamisesta kyydin suorittamiseen saakka ja sinun tehtäväksi jää ainoastaan matkustaa mukavasti. Näissä kuljetuksissa asiakkaan maksettavaksi jää ainoastaan matkan omavastuuosuus.

Kuljettajamme tarjoavat mielellään myös asiointiapua eli vaikka kaupassakäynti, apteekkikäynti tai muu vastaava onnistuu kätevästi meidän kautta. Soita ja kysy lisää!

Suoritamme takseillamme myös koulukuljetuksia. Kaikissa autoissamme on Dräger -alkolukot sekä asianmukaiset koulukyytitunnukset.

Voimme myös tarjota yksilöidyn auton/kuljettajan säännöllisesti toistuviin kuljetuksiin, kuten esimerkiksi terapiakuljetuksiin tai erityislasten koulukuljetuksiin.

invakuljetukset_pyoratuolikuljetukset_tampere_orivesi

Pyörätuolikuljetukset


Pyörätuolikuljetuksia suoritamme joka päivä - tämän teemme rutinoituneesti ja suurella sydämellä.

Autoissamme on laadukkaat ja tukevat kaksipilari-pyörätuolinostimet, joilla painavakin sähköpyörätuoli saadaan turvallisesti nostettua auton kyytiin. Nostimen korkeat laidat lisäävät turvallisuutta nostinta käytettäessä.

Tiloiltaan suurissa inva-autoissamme asiakas matkustaa mukavan väljästi. Kyytiin mahtuu tarvittaessa samanaikaisesti kaksi pyörätuoliasiakasta pyörätuoleineen. Myös kahden sähköpyörätuolin kuljettaminen on mahdollista. Myös muut asiakkaan apuvälineet (esim. suihkutuoli, rollaattori jne..) mahtuvat helposti kyytiin mukaan.

Kiinnitysliinat ja turvavyöt ovat standardin SFS-5912 vaatimat sekä asiakkaan turvavyöt löytyvät kummallekin pyörätuolipaikalle.

Suoritamme myös porrasvetoja. Asiakas voi istua pyörätuolissa, kun vedämme pyörätuolin rappusia ylös ja laskemme alas. Vuosien kokemuksella toteutamme tämän luotettavasti ja turvallisesti.

paarikuljetukset_tampere_orivesi

Paarikuljetukset


Kiireettömiä potilassiirtoja suoritamme vankalla kokemuksella. Paareina käytämme uusia Pensi Rescuen Parensi -paareja.
Automme sekä paarit kiinnityksineen täyttävät Trafin suosituksen paariautojen erityismääräyksistä. (Trafi/18841/03.04.03/2013/)

Olemme Suomen Esteettömät ja Paaritaksit Ry:n jäsen. Voit tutustua yhdistyksemme toimintaan täällä.

tavarakuljetukset_tampere_orivesi

Tavarakuljetukset


Taksi on edullinen, nopea, helppo ja luotettava tapa tavarakuljetukselle.
Kuljettajamme noutaa paketin sovitusta paikasta ja vie sen suorinta reittiä sovittuun paikkaan.
Helppoa.